Još mirišljavih stvarčica…

Nastavak odabira aktuelnih parfema, da biste, uz još četiri sjajna izdanja, dodali tu elegantnu dimenziju ovim blagim prolećnim mesecima. Neki od njih tek treba da stignu, a neki uopšte nisu novi, ali ozbiljno prete da postanu evergreen. 🙂

1 UŽIVANJE U ŽIVOTU

Ovog proleća, glavni favorit brenda DIOR, kolekcija J’Adore, dobija pojačanje u vidu novog izdanja, J`Adore In Joy. Ova toaletna voda opisana je kao miris radosti, ljubavi prema životu i uzbuđenja koje nosi novo godišnje doba. Trebalo bi da ovaj miris bude odličan izbor ako niste veliki ljubitelj ruža, (a volite cveće), dinamični ste i u dobroj formi. Zabavan detalj u ovoj cvetnoj kompoziciji je so, koja je dodata da bi se istakao miris belih latica (Sastav: so, sambak jasmin, neroli, tuberoza, ilang-ilang, breskva).

2 MOĆNI ELEMENTI

Čuveni brend NARCISO RODRIGUEZ nastavlja da oduševljava jer je početkom ove godine predstavio vrlo elegantan i snažan cvetni drvenasti mošusni miris Fleur Musc for Her. Živahan duh ovog parfema lagano ističe duboku senzualnost svake žene. Jedinstven i zarazan, i novi miris kao i prethodnici iz kolekcije For Her, ističe dvojnost koja se nalazi u srži svakog NR parfema, a to je spoj lukavog šarma i užarene strasti. (Sastav: ružičasti biber, ruža, božur i mošus, pačuli, ćilibar i ljubičica).

3 PROLEĆNI LUKSUZ

Sredinom prošle godine GIVENCHY je lansirao raskošan Dahlia Divin Le Nectar De Parfum, apgrejdovanu verziju prethodnika Dahlia Divin. Ovaj sjajni prolećni miris je opisan kao “luksuz poput zlata”, simbol senzualnosti, elegancije i ženstvenosti, i namenjen je ženama koje obožavaju da budu u centru pažnje, u stilu “njeno prisustvo je kao sjaj sunca, a odsustvo totalno pomračenje”… (Sastojci: mimoza, sambak jasmin, tonka i sandalovina).

4 ELEGANTNO

L’Eau d’Issey Pure Eau de Toilette – nova toaletna voda modnog i kometičkog brenda ISSEY MIYAKE predstavlja rafiniranu verziju svoje prethodnice, istoimenog parfema, sa nežnim buketom cveća zarobljenog u kapi vode. Ovaj miris je povratak suštini poznatog brenda, a čista voda je osnovni element protkan atmosferom mora i mošusa. Ovaj savremeni vodeno-cvetni-mask miris savršen je za dinamičnu prirodu, probuđenu čistom vodom (Sastav: mandarina, neroli, ruža, đurđevak, ambra).

(Visited 60 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like