PROBALE SMO Maybelline Fit Me! Matte+Poreless…

I OVO SU NAŠI UTISCI!

FitMe! Matte + Poreless tečni puder ujednačava ten i prilagođava se jedinstvenoj teksturi normalne i masne kože, ne opterećujući je, pa je rezultat vrlo prirodan izgled kože. U domaćim prodavnicama možete pronaći šest nijansi FitMe pudera: Porcelain, Ivory, Classic Ivory, Buff Beige, Natural Beige i Natural Buff. I dok neki tečni puderi mogu da istaknu pore na masnoj koži, ovaj preparat sužava pore i apsorbuje višak masnoće pružajući suptilan mat finiš. Ovo kaže proizvođač, a evo šta kažemo mi…

Dijana & nijansa Natural Buff 230

Budući da korsitim L’Oreal Infallible Foundation koji savršeno pristaje mojoj zreloj i poprilično suvoj koži, isprobala sam i Maybelline Fit me. Odmah sam uočila da ima malo gušću teksturu u odnosu na puder koji koristim, ali se lepo nanosi na kožu i daje joj baršunast izgled. Nakon celodnevnog nošenja primetila sam da dobro hidrira i ne stvara osećaj “maske” na licu. Kako sam inače prilično bleda, odlučila sam se za nijansu 230, jer ima neki topao ton koji daje licu svežinu. Ipak, iako se ovaj Maybelline puder sasvim dobro pokazao, više mi odgovara moj “stari” puder, jer je nekako lakši i prozračniji.

Saška & nijansa Ivory 115

Nemam baš suvu kožu i mučim se sa zloglasnom T-zonom, veoma mi je teško da nađem odgovarajući puder. Kao i druge devojke s ovim problemom, uvek sam u potrazi za podlogom koja ne masti kožu i ne stvara osećaj težine na licu. Kod ove Maybelline kolekcije iznenadila me je sama tekstura pudera, koja nije klasično kremasta. Više podseća na puder u prahu, što mi odgovara jer imam osećaj da nisam ništa stavila na lice. Iako moram da priznam da dosad nisam koristila Maybelline kolekciju, ovaj “eksperiment” s puderom me je podstakao da isprobam još neke njihove proizvode.

Jelena & nijansa Buff Beige 130

Fit Me! Matte+Poreless idealan je za moju kožu (kombinovana ka masnoj)! 🙂 Poprilično dobre pokrivne moći a pritom bez ulja – ovaj mat puder zaista je savršene teksture. Lagan je i prozračan. Preporuka za sve one koje vole mat efekat na svom licu!

Aca & nijansa Natural Beige 220

Tekstura pudera je srednjeretka, lagana i nakon nanošenja nisam osećala težinu na licu. Međutim, pošto je moja koža masna, ten mi se vrlo brzo zasijao. Puder ima srednju moć prekrivanja. Preporučujem ga osobama koje nemaju problematičnu kožu i potrebu za velikim prikrivanjem nedostataka.

Marina & nijansa Classic Ivory 120

S obzirom na to da imam mešoviti tip kože, Maybelline Fit Me puder pravo je otkrovenje za mene. Ima poprilično laganu teksturu, a kada se osuši, zaista daje predivan mat finiš koži. Nekoliko puta sam ga nosila bez dodatnog fiksiranja puderom u kamenu i bio je postojan oko osam sati. Mislim da se tokom toplih dana neću odvajati od njega, jer uopšte nije težak, koža ga izvrsno upija, pa prosto imate utisak da ga niste ni naneli – a ten je savršeno ujednačen.

Olja & nijansa Porcelain 110

Imam ružičast ten, obrazi su suvi, a T-zona je umereno masna. Maybelline Fit Me! Matte+Poreless br. 110 sam, upravo zbog toga, stavljala samo na T-zonu, jer zaista nisam smela da rizikujem i da proizvedem onaj nepodnošljivi osećaj zatezanja koji se posle javi; za obraze sam koristila puder drugog proizvođača. Puder je dovoljno tečan, fino lagan i veoma dobro se razmazuje. Ipak, samo jednim slojem ne mogu da se pokriju nedostaci, pa pošto imam mali problem sa kapilarima, nanela sam ga u dva sloja, četkicom. Nakon što sam promenila dnevnu kremu (sada je mnogo lakša), Fit Me! se pokazao u punoj formi.

(Visited 1,327 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like