Nova motivacija za ljubitelje trčanja

Jeste li spremni za novi izazov na Košutnjaku? Ovo je period u godini idealan za predane trkače i rekreativce, kao i ostatak populacije koji voli da zaista aktivno provodi vreme u prirodi i dobroj sportskoj atmosferi. Nakon aprila i čuvenog maratona, kada je ulicama Beograda trčalo na hiljade zaljubljenika u sport, u subotu, 27. maja očekuje nas još jedan zanimljiv trkački događaj. To je X-Challenge trening, koji će, sa početkom u 10:30, biti održan na Atletskom stadionu na Košutnjaku.

Trčanje je, to je dobro poznato, savršena aktivnost za pokretanje energije i dobru formu, a na X-Challenge Running treningu planirane su, uz razmenu pozitivnih vibracija i iskustva, i dodatnu motivaciju koja će im pomoći da idu korak dalje. Svakim novim istrčanim kilometrom i krugom takmičari će zajednički „otključavati“ po jedno iznenađenje, a na semaforu će biti prikazan ukupan broj krugova koje su istrčali, kao i to koliko ih još krugova deli do novog iznenađenja.

Iako se smatra individualnim sportom, i pogodno je za sve koji žele da pokažu sebi i drugima da su dorasli svim fizičkim i mentalnim izazovima, kroz trčanje zaista može da se izrazi i timski duh. U okviru X-Challenge Running treninga biće organizovana prava posla stica – štafetno takmičenje, a trkači će na licu mesta moći da prijave svoje timove od po četvoro učesnika. Tim koji za najkraće vreme istrči zadatu distancu od 400 metara, osvojiće Reebok Print Smooth patike – savršen model za sve ljubitelje trčanja koji žele udobnu, prilagodljivu obuću modernog i upečatljivog izgleda.

Učešće u X-Challenge Running treningu je besplatno, a prijavljivanje je moguće putem online formulara koji se nalazi na sajtu reebok.rs

Foto: Reebok/Veljko Lalović

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like