Karli Klos nam predstavlja još jednu sporty kolekciju, i to SJAJNU!

Junski sažetak: so far, so good… 🙂 Lep broj zanimljivih filmskih premijera, nekoliko albuma za uživanje u letu, gren slemovi u zamahu i par stvarno svežih kampanja! Slashie, svestrana Karli Klos, američki supermodel i filantrop, studentkinja, preduzetnica i vlogerka (soriška ako sam nešto propustila, Karli!), zaštitno je lice jedne od njih. Karli je prava letnja dama (rođena je 3. avgusta) i inspirativan primer dobre energije, skladnog spoja duha i tela. Nakon pretrpanog početka godine, velikog broja revija na nedeljama mode, niza reklama, editorijala i kataloga, Karli je nastavila u žestokom tempu, s dve junske naslovnice – kineskog izdanja magazina Vogue i američkog InStylea, čitavog niza modnih fotografija, kampanje za Swarovski Be Brilliant i najvažnije, nove sportske Adidas Warp Knit kolekcije!

Da, ona je pravi izbor, jer supermodel Karli Klos poznata je kao veliki ljubitelj fitnesa i mode, a u novoj Adidas warp knit kolekciji demonstrira svoj jedinstveni modni ukus i u fitnes sali. Kolekcija sportske garderobe adidas warp knit ujedinjuje vrhunske performanse i upečatljiv stil sa laganim hi tech materijalima koji omogućavaju potpunu slobodu pokreta. Napravljena korišćenjem knit tehnike i kroja bez šavova, savršeno je udobna, a svaki komad prianja na telo poput druge kože. Mrežaste površine postavljene su strateški, da bi telu omogućile da diše, a svaki deo je pažljivo izrađen tako da se prilagođava okolnostima treninga i stilu vežbi. Evo šta je Karli rekla o novitetu iz Adidasa: “Adidas warp knit je savršena mešavina vrhunskih performansi, lepote i komfora i pruža mi podršku i tokom najtežih treninga. Kao ljubitelju mode i fitnesa, ono što mi se najviše dopada kod ove kolekcije je njen stil i funkcionalnost, baš kao i upečatljivost. Bez obzira na to da li sam na jutarnjem snimanju ili idem kući sa treninga, ova prelepa kolekcija puna detalja veoma lako može da isprati moj zauzeti raspored.”

Kolekcija je dostupna u adidas brend radnjama u TC Ušće i Delta City. Za više informacija pratite @adidaswomen na Instagramu, Twitteru i Facebooku.

 

(Visited 96 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like