Vreme je idealno za nabavku najslađih mini-me proizvoda za tašnu ili neseser!

Vaš neseser za put ili torba za izlazak biće prijatniji za nošenje ako u njih ubacite mini-verzije omiljenih preparata. Svi znamo da Sephora već godinama vodi računa o takvim stvarima, i to u okviru svog posebnog izbora Beauty To Go. Ako do sada niste nabavili neki neophodan girlie proizvod, sada je pravo vreme za takvu investiciju, jer u okviru akcije koja traje do traje do 14. avgusta, uz bilo koja dva kupljena Beauty To Go proizvoda dobijate i atraktivni Sephora neseser.

Kao za Liliputance! Minijaturan i presladak, Sephora SOS Beauty Kit lako staje u svaku tašnu, a neophodni spasioci situacije spakovani su u prostor od samo desetak centimetara. Ovaj majušni neseser za prvu pomoć čini šest stvarčica: mala turpija, pinceta, ogledalce, a tu su i dve gumice za kosu, dve vlažne maramice za skidanje šminke i dve maramice za skidanje laka za nokte. Jer, moderna devojka ne zna kada će joj nešto od toga zatrebati…

Specijalna akcija! Maskara Better Than Sex (Too faced) i prajmer The POREfessional Face Primer (Benefit Cosmetics), najomiljeniji artikli iz Sephore, neophodni su za sve nas koje u gradu ili na plaži želimo da bustujemo osećaj poznat pod nazivom lepotica dana. Super vest je da su mala izdanja ova dva šampionska preparata do 14. avgusta snižena za čak 30 procenata!

Profi tretman za lokne Njeno veličanstvo kosa & posebna briga o dobroj kondiciji zavodljivih pramenčića tokom leta 2017. U Sephori sada možete da nabavite i mala izdanja nekih odličnih profesionalnih preparata za negu kose… Amika Triple RX Shampoo osvežava, obnavlja i revitalizuje suvu oštećenu kosu koja je izložena stresu i vraća joj živost i zdravlje i super se slaže sa  maskom Amika Nourishing Mask, luksuznim, temeljnim tretmanom koji kosi pruža potpunu obnovu prodirući u vlasi, hraneći ih i obezbeđujući im elastičnost i sjaj. Sjajno!

Osmehnite se svetu! Love & Smile Detox (Merci Handy) omogućuje fantastičnu dezinfekciju i izbeljivanje u nekoliko jednostavnih koraka (otvorite kapsulu, izručite sadržaj u usta i mućkate ulje pažljivo 10 do 15 minuta, zatim ga pljucnete i isperete usta vodom). Preparat je poptuno prirodan, napravljen od kokosovog ulja, aktivnog uglja i ekstrakta bilja. Beauty To Go pakovanje namenjeno je za tretman od 14 dana i sa ukusom bobica (berry cool).

(Visited 304 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like