Uživamo u potvrdi da je Gven naše mladosti još jednom prepoznata kao istinska ikona stila!

Muzička zvezda Gven Stefani će 10. novembra primiti prestižnu E! People’s Choice Awards – Fashion Icon Award

I to zasluženo, jer je ova istinska ikona devedesetih (sviđalo se to njenoj nekadašnjoj konkurenciji ili ne) maštovito osmišljenom pojavom, karakterističnim izrazom i odličnim izborom saradnika obeležila svaki svoj muzički ili modni nastup.

STIL Niko nije tako sjajno nosio ORIGINALNE crno-belo-crvene kombinacije najluđih topića i pantalona s najspuštenijim strukom na svetu, ili upečatljiviji mogući škotski karo dezen. Kombo njene platinaste kose & crvenog ruža najuspešniji je stajling svih vremena. Sorry, Merlin, Beti Bup & Co.

MUZIKA Ako izuzmemo ogroman uspeh s matičnim bendom No Doubt, hitova Don’t Speak i Underneath It All, te superiorne obrade It’s My Life (Talk Talk), Gven je snimila tri solo albuma. A Love. Angel. Music.Baby nismo skidali s plejlista (Rich Girl, What You Waiting For?, Hollaback Girl).

MODA Trostruka dobitnica nagrade Grammy i coach u četiri sezone čuvenog NBC hita, muzičkog takmičarskog serijala The Voice, elegantno je pretvorila svoj harizmatični stil u seriju uspešnih lifestyle brendova za sve uzraste, uključujući modnu liniju L.A.M.B., sestrinski brend Harajuku Lovers, te svoju liniju naočara gx by Gwen Stefani i nagrađivanu kolekciju odeće za najmlađe, Harajuku Mini for Target.

Neverovatna je čast primiti ovogodišnju Fashion Icon Award na dodeli ‘E!’s People’s Choice Awards’, izjavila je Gven Stefani. Za mene kao umetnicu, muzičarku i preduzetnicu, moda je izrazim svoju ličnost i svoju muziku. Tako sam zahvaIna na ovoj nagradi i nastaviću da crpim inspiraciju od onih koji se izdvajaju i koji prihvataju svoj jedinstveni stil i individualnost

MINI INFO: Kao jedna od najatraktivnijih ikona stila u pop kulturi, Stefani se nametnula i kao prva slavna svetska umetnica koja je muzičku slavu transformisala u seriju masovno popularnih lifestyle brendova koji uključuju L.A.M.B., Harajuku Lovers, gx by Gwen Stefani i Harajuku Mini, briljantno spajajući moderni glamur s fashion-forward uličnom modom.  L.A.M.B. i gx eyewear dostupni su u preko 3000 domova u SAD. Harajuku Lovers, brend odeće i asesoara inspirisanih pop artom privukao je ogromnu pažnju i saradnjama s drugim velikim kućama, poput nagrađivane linije Harajuku Mini for Target, ili beauty asesoara za kompaniju Sephora. Svi brendovi Gven Stefani akumulirali su više od milijardu dolara u maloprodaji  i tako ostavili trajan pečat u modnoj industriji.

Događaj E! People’s Choice Awards biće emitovan uživo iz čuvenog teatra Barker Hangar, Santa Monica, u nedelju, 10. novembra u 03:00, dok će prenos E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 početi u jedan posle ponoći

(Visited 52 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like