Cheers, knjigoljupci: još dve zanimljive knjige!

S dva atraktivna naslova, Booka na najlepši način zaokružuje rodnu izdavačku godinu i definiše našu poslednju preporuku u 2019. Srećno svima! 🙂

Monik Šviter JEDNO U DRUGOM | APOSTOLI LJUBAVNOG ŽIVOTA ILI… varijacija na temu ozbiljnih veza, muško-ženskih odnosa i životnih prekretnica. I sve to u švajcarskom stilu: rafinirano, zabavno, vešto i bez patetike. Glavna junakinja romana, spisateljica u najboljim godinama, nakon slučajnog otkrića, počinje da se priseća svih svojih ljubavi, odnosno muškaraca koji su joj na neki način obeležili život. Dobar začin NG paketića za najbolju prijateljicu. (promo cena u Bookastoru i na sajtu 693 dinara)

Viržini Depent VERNON TRODON 2 | NASTAVAK PARISKE TRILOGIJE Pank rok triler koji se i u drugom delu puši od akcije, ne usporavajući tempo. Vernon se i dalje zlopati na pariskim pločnicima, mnogi ga traže (a motivi za potragu, jelte, nisu uvek časni), pojavljuje se nekoliko novih likova, neke stvari se razjašnjavaju, a neke dodatno komplikuju.  Ovo je i dalje bespoštedna kritika modernog sveta i društva, idealna knjiga za sve buntovnike i one koji to žele da postanu. NG želja: da ne čekamo dugo na treći deo! (promo cena u Bookastoru i na sajtu 792 dinara)

(Visited 99 times, 1 visits today)
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like