Zbog čega nam je ovaj film neophodan…

… i zašto jedva čekamo da idemo u bioskop krajem nedelje 🙂

Ako se malko zamislite, primetićete da godina koja je na izmaku neće ostati u uspomeni samo zbog završetka nekoliko najvoljenijih serija, ni zbog kraja najčuvenije svemirske sage, niti će je pamtiti samo po tome što je Tarantino isporučio jednu od najlepših filmskih bajki, a Skorceze snimio kapitalan film za čuveni striming servis. Bilo je toliko toga dobrog! U masi najrazličitijih ostvarenja, od superherojske akcije, animiranih bajki, bizarnih i duhovitih drama, sjajnih biografskih ostvarenja, više nego ikada ranije, studiozno i superkvalitetno obrađene su i neke autentične teme. A jedan veliki i gadni skandal iz bliske prošlosti, samo tokom ove kalendarske godine, obrađen je čak dva puta, prvo u TV, a zatim i u filmskom formatu.

U junu 2019. televizijskom auditorijumu predstavljena je odlična mini-serija The Loudest Voice s Raselom Krouom i istinita priča u čijem se središtu nalazio Rodžer Ejls, tvorac Fox Newsa, otac tabloidnih vesti i opasni nasilnik. Šest meseci kasnije, u domaće bioskope stiže One su bombe (Bombshell), još jedna angažovana priča na istu temu, samo što je ovog puta u fokusu nekoliko žena koje su u početku bile Ejlsove žrtve i koje su razotkrivanjem seksualnog uznemiravanja srušile moćnog zlostavljača. Tema je aktuelna i izuzetno važna: raskrinkavanje napasnika i hrabrost, odlučnost i istrajnost kao neophodni sastojci svake akcije za stabilnu poziciju u zajednici, za dostojanstven život i rad. Rasel Krou je rasturio u seriji, a jedva čekamo da vidimo kako su briljirale Šarliz Teron (Megin Keli), Nikol Kidman (Grečen Karlson) i Margo Robi (Kajla Pospišil). Uostalom, Teronova i Robi su za uloge u ovom filmu nominovane i za Zlatni globus, za glavnu i sporednu ulogu.

Ovo je idealan završetak bioskopske 2019 – istinita priča o hrabrim ženama koje su pobedile moćnog nasilnika.

SAVRŠEN ZAVRŠETAK GODINE Bioskop CineStar za par dana organizuje CineLady veče kroz CineLady druženje!Specijalna novogodišnja CineLady projekcija filma One su bombe održaće se u četvrtak, 26. decembra u 20 sati, u CineStar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu. Posetiteljke očekuje zabava već od 19 sati, kao i piće dobrodošlice i pokloni – Nescafe i Golden Beauty Shop, dok će najsrećnije imati priliku da osvoje šoping karticu za tržni centar BIG Novi Sad u vrednosti od 12.000 dinara, kao i poklon pakete sponzora ili večeru u jednom od restorana Nacionalna Klasa by Vojvodina, Baccata ili Konoba 32.

CineLady ulaznica za film One su bombe može se kupiti na blagajni CineStara, putem iCineStar aplikacije ili onlajn na: http://www.bit.ly/CineLadyRS

(Visited 240 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like