O modi i drugim demonima…

 

 

Za održavanje morala na visini, između ostalog, važno je da se osećamo udobno u sopstvenoj koži. Mnogi dobro znaju kakva im odeća najviše odgovara za svakodnevne poduhvate u sferi zvanoj ljudsko društvo, a dosta nas to tek treba da shvati. Ako obučeno nije samo moderno, već i udobno, mi ćemo se osećati dobro (i, molim vas, sve vreme treba da budemo svesni ove udobnosti!), pa šanse da nam dan bude sjajan vrtoglavo rastu. Mada, nisam sigurna koliko nam je u ovom trenutku pogled u orman inspirativan… Pre će biti da izaziva nepodnošljiv osećaj panike. Jer, ako ste kao ja, sigurna sam da se na tom mestu trenutno nalazi uočljiva količina nepotrebne odeće. Zato je ovo idealno vreme za raščišćavanje i rasterećivanje asortimana. Jedan deo naše garderobe siguno će nekog obradovati, drugi može da sačeka, a sa trećim možemo da eksperimentišemo. Da se, na primer, prebacimo na pozitivan minimalistički mod odevanja, rasterećeni, mudri i svesni da se kompletna umetnost savremenog odevanja sve vreme vrti oko detalja. Za uspešno žongliranje urbanim minimalističkim stilom, sa nadogradnjama raznih vrsta, ovog proleća potrebni su nam: jedna bela majica sa kratkim rukavima, jedna crna majica sa dugim rukavima (ili tanka rolka), veliki dobar jednobojni džemper ili kardigan, velika majica sa printom, uske crne panatlone (ili sive), farmerice, crna suknja od žerseja, dugačak mantil ili kratka jakna (ili i jedno i drugo), strukirani klasični blejzer, dobre patike i kratke čizmice (gležnjače).

Plus sve ono čega se ne lišavamo tako lako, šta nam često ne vrate kad pozajme, a šta najlakše i najbrže obnavljamo: torbe, marame, kape, ešarpe, nakit… dobre (i zabavne) sunčane naočare. I, igrajte se, prepustite se sopstvenoj mašti i vežbajte kombinovanje, jer svi možemo da izgledamo fino i da širimo pozitivnu energiju, uz malo ulaganja i dosta mašte.

P.S. Ne znam za vas, ali ja sunčane naočare jednostavno OBOŽAVAM. Ako mi dobro stoje, ceo svet je moj! Ako želite kvalitetne naočare sa fino polarizovanim staklima po pristupačnoj ceni, u optikama potražite INVU, jedan sjajan švajcarski brend.

 

(Visited 82 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like