Nove kampanje & nova lica

Ako u našoj svakodnevnoj buci i gužvi do vas nije doprlo, evo još jednom vesti-poslastice iz sveta šoubiznisa i kozmetike: Zvezde serije Game of Thrones, Emilija Klark (Deneris Targarjen) i Kit Harington (Džon Snežni), nova su lica u kampanji za parfeme The One i The One for Men poznatog italijanskog brenda Dolce & Gabbana. Da li to Domeniko Dolče i Stefano Gabana znaju nešto što mi ne znamo, a što ima veze sa raspletom najpopularnije-od-svih-serija-ikada? Kampanja kreće u septembru, sa launčom nove The One Eau de Toilette, a dvoje mladih Britanaca krenuće stopama prethodnika Skarlet Johanson i Metjua Mekonahija, Žizel Bindhen i ostalih… “Emilija Klark savršeno otelovljuje Dolce & Gabbana ženu: ona je sjajna i živahna”, stoji u saopštenju najčuvenijeg dizajnerskog dueta. “Njena ličnost i prirodna lepota objedinjuju suštinu ove nove The One kampanje: radosna, spontana i puna života.”

A za Kita Haringtona rekli su “da upravo on poseduje osobine koje Dolce & Gabbana momak treba da ima: mlad je, prirodno šarmantan, harizmatičan…” Videćemo da li će se nešto menjati u dizajnu bočice, ali za to ima dovoljno vremena, možemo opušteno da sačekamo jesen.

 

MINI ME: Originalni parfem The One lansiran je 2006, a objedinio je fine mirise vanile, citrusa, breskve, šljive, ličija (azijska trešnja) i belog cveća. Ovaj voćno-cvetno-orijentalni miris brzo je postao izuzetno popularan i opstao do danas uz samo par varijacija. Sada nas u septembru očekuje i najnovije izdanje – toaletna voda The One Eau de Toilette. Najavljeno je da će u njoj biti istaknuta komponenta ljiljana, kao glavnog sastojka uz dodatu i naglašenu svežinu i, naravno, ženstvenost.

 

Detalji sa napuljskog snimanja reklame za parfem DGThe One… 

 

(Visited 103 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like