Miris žene

 

Evo važnih novosti za sve nas koje se ne osećamo kompletno ako se svakog dana bar malko ne namirišemo…

Ovo su aktuelni prolećni parfemi i nemojte da vam bude teško – lepo je vreme – odšetajte hrabro do parfimerije, pomirišite ih, obazrivo stavite i na test-kartončić i na kožu (pažnja, pre odlaska nemojte jesti jako začinjenu hranu, i nemojte mirisati više od tri parfema u seriji, da biste bile objektivnije!).

1 INTENZIVNA SENZUALNOST!

Novi miris iz radionice YSL – Black Opium Floral Shock ovih dana doživljava svoj zenit! Osvežavajuća mirisna cvetna eksplozija koja hladi kao jutarnja rosa, dok istovremeno razbuđuje sva čula poput prvog gutljaja kratkog espresa. Taj snažni talas senzualnosti & prefinjenosti majstorski je spojen sa britkom svežinom. Ovo je miris koji odlično stoji jakoj, ekstravagantnoj, samouverenoj i senzualnoj ženi. (Sastav: frezija, citrusi, bergamot, slatka kruška, zlatna gardenija i cvet pomorandže).

2 BOGATI BUKET

Poslednji miris kuće BOSS, Boss Ma Vie Florale, kompletira ciklus koji uz njega čine i dva prethodnika, Boss Ma Vie Pour Femme i Boss Ma Vie Intense. Novi miris nastavlja da slavi sve kvalitete koji oblikuju modernu ženu, ovekovečene u simboličnom buketu cveća. Ovaj svež, blag, ispunjavajući miris prosto poziva ženu da zastane i odvoji vreme za uživanje u svakom trenutku života. (Sastav: kaktusov cvet, sambak jasmin, esencija ruže, roze frezija, latice jasmina, ružin pupoljak, kedar, ćilibar, sandalovina)

3 TEA TIME!

Brend ELIZABETH ARDEN predstavio je White Tea, čist i izuzetno jednostavan novi miris koji vas prosto poziva da uživate u osvežavajućem trenutku i izgubite se u prijatnim uspomenama koje donose posebnu utehu… Idealan za romantičarke, ali i za dame koje umeju da pronađu i iskoriste svoje vreme (Sastav: italijanska mandarina, žalfija, morska trava, japanska bela paprat, ekstrakt belog čaja, beli iris, turska ruža, drvo madrasa, seme ambrete, seme tonke, ćilibar i velvione).

4 SVA LICA ŽENSTVENOSTI

Najnoviji miris koji ove sezone predstavlja ARMANI je SÌ Rose Signature Eau de Parfum, kolekcionarsko izdanje popularnog parfema za 2017. Parfem slavi savremenu ženu, punu života, osećajnu, slobodnu, radosnu i strastvenu, punu energije, hrabrosti i, pre svega, ženstvenosti. Neodoljivu damu koja je u svakom trenu spremna da kaže “da” (“si”) životu, ljubavi i sebi. (Sastav: majska i turska ruža, bergamot, mandarina, frezija, crna ribizla).

5 ŠTIH GLAMURA

CHRISTINA AGUILERA Glam X najnoviji je u seriji parfema koje je tokom proteklih deset godina javnosti predstavila popularna pevačica. Ovo je luksuzan i provokativan miris, sa egzotičnim miksom u kome dominiraju privlačnost i ženstvenost. (Sastav: mandarina, breskva, zvezdasti anis i cvet narandže, jasmin, heliotrop, đurđevak, frezija, ćilibar, sandalovina, benzoin i mošus).

6 ZA MODERNU DAMU

GUERLAIN, čuvena francuska kozmetička kuća, pre par nedelja je lansirala miris Mon Guerlain, čije je zaštitno lice američka zvezda Anđelina Džoli. Moto čuvenog brenda davno je sažet kroz rečenicu “Kreiramo parfeme za žene kojima se divimo” koju je izgovorio Žak Gerlan, kreator legendarnih parfema kao što su Shalimar, Samsara, L’Heure Bleue i Mitsouko. Mon Guerlain je parfem koji predstavlja mirisnu tetovažu za kožu, idealan za ostvarenu, moćnu, božanski i vanvremenski lepu ženu koja u modernom vremenu uspešno hoda po ivici podeljenog sveta. (Sastav: vanila, lavanda, sambak jasmin, sandalovina, iris).

(Visited 142 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like