Čuvene nijanse, neobični mirisi & nežni piling

Parfem iz interesantne kolekcije M.A.C Shadescents, uz ruž istog brenda koji je poslužio kao nadahnuće, stigao mi je baš prvog prolećnog dana. 🙂 I da, tačna je tvrdnja da dobar miris i dobar ruž na usnama stvaraju posebnu hemiju! M.A.C je to i demonstrirao u svojoj poslednjoj liniji sastavljenoj od šest parfema – Lady Danger, Ruby Woo, Crème d’Nude, Velvet Teddy, Candy Yum-Yum, My Heroine – koji se odgovarajućim bojama oslanjaju na popularnu kolekciju ruževa.

A treba znati kako + imati petlju pa nositi ultraljubičastu Heroine na usnama (nijansa koju je Lorde nosila u promociji M.A.C-ove letnje kolekcije ruževa pre tri godine), u oblačiću žestokog parfema My Heroine koji je kombinacija suštih suprotnosti – oštrog i mekog, slatkog i gorkog, šafrana, tamjana, dima i kordovana (fino štavljene kože). Odoh da se namirišem i nakarminišem, da odgovorim izazovu, da uvežbam stav… jer znam da uz vrlo malo truda, ali uz dobro odabrane tonove, imidž može biti efektno uobličen. I, da: manje je najčešće više nego dovoljno.

MINI ME: DA! Dobar ruž još bolje izgleda na doteranim, glatkim i mekim usnama. Zato je korisno nekoliko puta nedeljno uraditi piling. Da bi se zaokružilo u duhu brenda, predlažem M.A.C Lip Scrubtious, piling sa pet ukusa na bazi šećera koji nežno odstranjuje suvu i ljuspastu površinu usana (ukusi: Candied Nectar, Fruit of Passion, Summer Berry, Sweet Brown Sugar i) Sweet Vanilla. Dakle, šta ćekate, napućite se!

 

 

(Visited 69 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like