Motivacija, druženje & podrška

NA NOVOJ TRASI PREDSTOJEĆEG BG MARATONA JOŠ JEDNOM ĆE SVOJE ZAJEDNIŠTVO PROVERITI TRKAČI IZ ADIDAS ŠKOLE TRČANJA

Postoje neke važne stvari, ključne za uspešan finiš svakog poduhvata, pogotovo onog grupnog. To su motivacija, dobra organizacija i atmosfera, i međusobna podrška i komunikacija. Baš kao i kada se pripremate za naporno planinarenje ili istrčavanje čuvenog Beogradskog maratona.

Predstojeći, trideseti, dakle jubilarni Beogradski maraton održaće se u subotu 22. aprila, na novoj trasi koja obuhvata most na Adi i jedan krug na Novom Beogradu, umesto dva kao ranijih godina. Da bi se istrajalo na maratonu i polumaratonu, posebno sa novom trasom, lakše je trčati u organizovanoj grupi. A adidas Škola trčanja već drugu godinu zaredom imaće svoju organizovanu grupu koja broji oko 300 trkača, među kojima su uglavnom trkači-početnici kojima će ovaj maraton biti izuzetno značajan. Tokom napornih deonica izuzetno je važna međusobna motivacija trkača, a članovi Škole trčanja međusobno se ohrabruju još na treninzima, dobijaju savete o režimu ishrane i o prevazilaženju poteškoća na stazi. U Školi trčanja na prvom mestu je želja za ostvarivanjem novih ličnih rekorda uz druženje i podršku tima.

I još jedan simpatičan detalj, kao i prošle godine, Škola trčanja će duž trase imati i svoje navijače sa transparentima za bodrenje. Okupljanje je u klubu Azbuka odakle ceo tim kreće na start u želji da ostvari cilj kako pojedinačno, tako i sa grupom.

Sve informacije o Školi trčanja potražite na Facebooku na strani @skolatrcanjabeograd.

(Visited 82 times, 1 visits today)
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like