Novi pastel & pepeljasti tonovi

Foto: Hair by X-presion for Fudge Professional

Iako ovog profesionalnog brenda još nema kod nas, njihovi hair editorijali zaslužuju punu pažnju. Britanski brend Fudge Professional iz sezone u sezonu ne prestaje da oduševljava (i inspiriše!) svojim maštovitim kreacijama prekrasnih tonova i neobičnog cuta. Tako je FP u svojoj poslednjoj kolekciji fotografija nazvanoj Ash Infusions uspostavio saradnju sa visokocenjenim i nagrađivanim kreativnim madridskim timom X-presion. Kolekcija fotografija objavljena je ovog meseca, istovremeno kada i linija hair tonera Fudge Professional Headpaint Ash Infusions. Sa prepoznatljivim stajlinzima poput #xpresionpixel, #xpresionthreads i braille colour (Brajevo bojenje, inspirisano Brajevom azbukom), X-presion predstavlja istinske pionire u tehnikama koloracije, tako da je u novoj kolekciji Ash Infusions to je posebno izraženo. Zato, uživajte!

    

MINI ME: Tim X-presion osnovan je 2005. godine i čine ga tri mlada preduzetnika iz Madrida čiji rad neprekidno istražuje nove našine šišanja, bojenja i tehnika friziranja kroz fuziju različitih umetničkih disciplina, materijala i koncepta. A njihova skladna posvećenost umetničkom i obrazovnom istraživanju i razvoju obezbeđuje sve ono što je potrebno u saradnji sa Fudge Professional.

“Želimo da frizeri sanjaju o novim načinima bojenja i mogućnostima da upotrebe boju na hiljadu različitih načina. Svideo nam se izazov rada sa novim bojama Fudge Professional Headpaint Ash Infusions, ali na nama vrlo poznat način. Ovo je bilo pravo iskustvo – izvesti svetliju viziju naših potvrđenih tehnika. Nijanse Rose Quartz kao i Graphite prekrasne su same po sebi, tako da smo mogli da se poigramo mešajući ih. Tako smo stvorili različite intezitete i dubine.” X-PRESION Creative Studio

 

 

(Visited 131 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like