Korisne veštine

 

Razlika između onoga što nam se govori i našeg shvatanja izrečenog, u stvari potiče od govora tela, odnosno neverbalne komunikacije. Takve stvari su sveprisutna, svakodnevna pojava. Samo pomislite na to koliko se često nađete u situaciji da procenjujete trenutak, jer niste previše sigurni u istinitost onoga što vam upravo govore? Ne, definitivno ne treba da se opterećujemo tim stvarima, ali je super kada se pruži mogućnost da unapredimo socijalne veštine, i zato treba iskoristiti svaku priliku za dopunjavanje znanja i svesti o elementima govora tela. Ovo apgrejdovano znanje pomoći će nam u međusobnom razumevanju, razvoju emocionalne inteligencije, te će i međusobna komunikacija biti neuporedivo efikasnija. 

A neverbalna komunikacija je važna u svim oblastima života: na poslu, prilikom razgovora za nov posao, u partnerskim odnosima, u opštem okruženju.

Zbog sve većeg interesovanja za tu temu, 6. maja održaće se veliki seminar u Domu omladine „Moć govora tela“ koji vodi mr Marko Burazor, poslovni konsultant i autor knjiga „Naučite jezik kojim ceo svet govori (Neverbalna komunikacija na delu)“ i „Razlike među kulturama (Neverbalna komunikacija II)“.

Moć govora tela je seminar koji uvodi u svet neverbalne komunikacije koja predstavlja 93 posto ukupne komunikacije koju čovek obavlja. Svega 7 posto komunikacije jeste ono što se govori rečima. Pored nekih najosnovnijih alata i pojmova koji će pomoći u proceni šta druga strana govori, na ovom seminaru biće predstavljeni i bitni detalji izraženi u vidu mikroekspresija i ponašanja na koja posebno treba obratiti pažnju. Seminar će se posebno baviti temom kako govor tela može da pomogne u ostvarivanju ciljeva i kako ostaviti odličan prvi utisak.

Oganizator seminara „Moć govora tela” je Finesa – edukativni centar. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim, kao i online na http://finesa.edu.rs i www.eventim.rs . Uz kupljenu ulaznicu, svi učesnici dobijaju na poklon autorovu prvu knjigu “Naučite jezik kojim ceo svet govori (Neverbalna komunikacija na delu)”.

(Visited 79 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like