Ovome nećemo moći da odolimo!

Svaka devojka koja se šminka duže od godinu dana u torbici za mejkap sigurno ima bar dva krejona, tri senke za kapke, jednu maskaru, jedan tečni puder, jedan sjaj za usne i najmanje pet ruževa. Dva koristi sigurno, dok ostali čekaju specijalne prilike ili bolje dane. 🙂 Tu večitu opčinjenost ružem uopšte ne treba da komentarišemo, niti treba da je se stidimo – ona postoji i trajaće sve dok ne prestanemo da se šminkamo. Do sredine dvadesetih obično eksperimentišemo, a kasnije u svakoj mejkap fazi kroz koju prolazimo, nepogrešivo znamo šta nam dobro stoji i šta s lakoćom nosimo. I što smo starije, sve smo pažljivije kada je reč o kvalitetu ruža. Da li ste primetile da su poslednjih par sezona tečni ruževi i tuševi pravi hit? I baaaš je dobro što je tako!

Brend Urban Decay tek je nekoliko meseci na domaćem tržištu, a postao je favorit prvenstveno zbog impresivne kolekcije Urban Decay Vice ruževa. Sa više od 60 nijansi taj asortiman drži sve adute kada je o nijansama reč: i odvažno jarke, i seksi tamne i čitavu paletu nežnih neutralnih… Ta rapsodija boja prosto izaziva vrtoglavicu. A novi, trendi tečni oblik ruža pod nazivom Vice Liquid koji se pojavio tek pre par meseci, fino se nanosi, dugo traje i ne razmazuje se.

Kao i originalna formula, tako i novih 12 Vice Liquid nijansi tečnog ruža + dva završna sloja, mat i metalik, imaju intenzivnu, bogato pigmentisanu boju koja je vodootporna & postojana tokom celog dana. Providno pakovanje podseća na Vice ruž, sa metalnom kapicom i detaljima boje zlata. Posebno dugačak, mekani završetak aplikatora omogućava nanošenje lepog, ujednačenog sloja boje svaki put, a ravna ivica potpuno nanošenje na usne u jednom sloju. I, molim vas, ko se posle ovog ne bi kompletno šminkao?! 🙂

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like