Uz ove preparate bićete još odgovorniji prema sopstvenoj koži

Leto je i nijedno upozorenje na opasnost koju sa sobom nosi izlaganje sunčevim zracima, na plaži ili u gradu, nije suvišno. Naprotiv, vreme je idealno za preslišavanje o tome šta sve znate i koliko ste odgovorni prema sopstvenom telu. Zato, već sledeći put kad budete planirali da se sunčate, dobro razmislite kada ćete to učiniti i o eventualnim posledicama koje sunčevi zraci mogu da ostave na najvećem organu našeg tela, na koži.  Jer, rođeni smo s njom, ona je važna, treba da bude zdrava i da nam dobro stoji! 🙂

Pokušajte da izbegavate direktnu sunčevu svetlost u periodu od 10 do 16 sati (uživajte u nekom finom hladu!), kao i da celog dana otkrivene delove tela tretirate kvalitetnim proizvodima za zaštitu od UVA i UVB zraka. Bitno je da se ovi proizvodi redovno upotrebljavaju i da se lako nanose u svim uslovima. U laboratoriji La Roche-Posay osmišljena su dva moćna preparata sa Wet skin tehnologijom. Ova tehnologija zadovoljava četiri osnovna kriterijuma: efikasnost, stabilnost, prozirnost i hidrofobnost. Dva nova preparata su Anthelios XL gel za mokru kožu i Anthelios Dermo-Pediatrics gel-losion za mokru kožu, i predstavljaju efikasnu zaštitu od sunca za sve uzraste, čak i na mokroj koži! Tokom godina, Anthelios XL štiti osetljivu kožu i kožu sa intolerancijom na sunce, pružajući joj izrazito visoku zaštitu sa malim brojem sastojaka, specijalno formulisanih tekstura, pogodnih za sve tipove kože i izlaganja. A osetljiva koža pamti i ne oprašta! Upravo iz tog razloga ju je potrebno pravilno zaštititi uoči prolećnih i letnjih vrućina i jačine UV zračenja.

MINI ME: Šta je to My UV Patch? Da bi se promovisalo odgovorno ponašanje na suncu, La Roche-Posay osmislio je prvu povezanu, rastegljivu i nosivu UV nalepnicu koja direktno utiče na promenu ponašanja ljudi na suncu. Veoma tanka, vodootporna i prilagođena osetljivoj koži, nalepnica My UV Patch povezana je sa aplikacijom za pametni telefon kako bi pružala korisne savete tokom izlaganja suncu.  My UV Patch je poklon uz kupovinu Anthelios mleka za telo u ovlašćenim apotekama.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like