Makeup Like You Mean It!

Luksuzna i vrlo kvalitetna mejkap kolekcija Ket von D najnovije je osveženje u bogatom asortimanu parfimerija Sephora. Čuvena tattoo umetnica Ket von Drakenberg koju znamo sa TLC-ja, iz serija LA Ink i Miami Ink se, sad-već-davne 2008. godine, proslavila svojim kozmetičkim brendom Kat von D. Ovaj nekonvencionalni brend dekorativnih proizvoda sa intenzivnim pigmentima koji su postojani i odlično pokrivaju, i koji se sastoji od kompletnih linija mejkapa za oči, ten i usne, brzo je postao globalni fenomen, a njegova kreatorka istinska beauty ikona koja suvereno vlada društvenim mrežama. Od prošlog vikenda, raskošna i smela Kat von D linija dostupna je i u Sephora parfimerijama u Srbiji.

Obratite pažnju na neke od najpopularnijih proizvoda, poput tečnih ruževa Everlasting Liquid Lipstick Lolita II i Double Dare, tečnog pudera Lock-It Foundation 41 Light – Neutral Undertone ili korektora Lock-It Concealer Creme 13 Light – Cool Undertone.

Lolaloops je apsolutno očarana paletom za konturisanje Shade + Light Face Contour Palette, tečnim ajlajnerom Tattoo Liner i neobično elegantnim setom hajlajtera za lice i kapke Alchemist Holographic Palette! 🙂

(Visited 117 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like