Uskoro počinje još jedna posebna bioskopska avantura!

SAMO ZA FILMOFILE! 🙂 Uz pristojno nabildovan jesenji repertoar, početkom novembra u naše bioskope stiže još jedna superatraktivna filmska parada, tako da će istinski filmoljupci moći da uživaju u svežim, ekskluzivnim i kontroverznim ostvarenjima. Reč je o filmskoj reviji CINEMAFEST, koja je po uzoru na nekadašnju Cinemaniju pokrenuta prošle godine, a ove jeseni će se od 2. do 8. novembra, održati u velikoj sali Sava Centra, kao i u bioskopima Cineplexx u Beogradu, Kragujevcu i Nišu. Reviju otvara Matilda, reditelja Alekseja Učitelja, najkontroverzniji ruski film godine. Ovo ostvarenje je na domaćem terenu podiglo dosta prašine, te je Ministarstvo kulture ruske federacije trebalo da da posebnu dozvolu za njegovo prikazivanje. Film se bavi odnosom balerine Matilde Kšesinske i budućeg cara Nikolaja Drugog, a glavna protagonistkinja, poljska glumica Mišalina Olzanska, na beogradskoj premijeri u Sava Centru, svečano će otvoriti reviju Cinemafest.

U programu će se naći još desetak filmova u selekciji Ivana Karla, među kojima su Alenov Wonder Wheel sa Kejt Vinslet i Džastinom Timberlejkom (koji će se kod nas prikazati mesec dana pre starta američke bioskopske distribucije!), The Wall Daga Lajmana, The Assignment Voltera Hila, sa Sigurni Viver i Mišel Rodrigez. Posebna poslastica za ljubitelje filmske umetnosti biće Suburbicon, novi projekat Džordža Klunija i braće Koen, sa Metom Dejmonom, Oskarom Ajsakom i Džulijen Mur.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sava centra i svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na sajtu http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/cinemafest-2016-beograd-sava-centar-443911/event.htmlProgram za ovogodišnji Cinemafest upravo je objavljen i možete ga pronaći na sajtu http://cinemafest.rs

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like