Za kraj leta: da li možete da se pohvalite da ste svoju paletu senki ovako lepo potrošili?

 

Ukoliko nismo profesionalni šminkeri, većina nas koje se svakodnevno šminkamo radije će se – iz krajnje praktičnih razloga – opredeliti za monosenke ili mini setove. Ni ja nisam izuzetak: od kada sam počela da se šminkam, a redovno to radim niz godina, uvek sam koristila sportske verzije senki – kako one pojedinačne, tako i kompletiće od dve, tri ili četiri srodne nijanse. Zgodni su za neseser, kad ih potrošiš, kupiš drugi, ne ograničavaš se i nekako se osećaš slobodnije. Ponekad bih, ipak, u parfimeriji zastala i zamislila se o isplativosti investicije ispred neke skockane police sa paletama finih senki. Ipak, nikada nisam prelomila i kupila neku.

A onda sam pre izvesnog vremena na poklon dobila komplet Sephora Collection Sunbleached Filter i u izvesnom smislu promenila mišljenje. Senke nisam odmah probala, zapravo su jako dugo čekale svoj red. Kada sam ih konačno načela, nisam mogla da prestanem da eksperimentišem, istraživala sam, igrala se, i ubrzo sam, kroz istinsko uživanje, potpuno promenila stil šminkanja. Nijanse su u ovom kompletu mat i diskretno svetlucave, neutralne, puderaste i blagotople, pogodne kako za dnevnu šminku tako i za lagan, neopterećen večernji mejkap osoba svetle puti. A ako, kao ja, niste ranije koristili dekorativnu kozmetiku ovog brenda, upravo ova paleta predstavlja savršen uvod u Sephorin čarobni svet.

Vreme je prolazilo, a ja sam postajala sve svesnija potrebe da u beskraj  produžim ovo prijatno iskustvo. Tako su tokom proteklih vrelih meseci, ove elegantne, lake senke postale obavezan detalj dnevnog mejkapa. Koristila sam ih svakodnevno dok ih sve (osim jedne) konačno nisam potrošila, da bih zatim produžila uživanciju s dve bež i bledoroze Sephora mono senke.

Uskoro ću svoju mejkap riznicu dopuniti još jednom Sunbleached Filter paletom, u čast tople svetlosti tek završenog leta. 🙂

(Visited 69 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like