Inspiracija & slično: kako da negovana kosa postane i jedinstveno lepa

Kosa: Fudge Professional Fotografija: Danijel Tomas Smit (Daniel Thomas Smith) Mejkap: Neoko Stajling: Rejčel Anderson (Rachel Anderson)

Brend Fudge Professional nedavno je predstavio svoju poslednju kolekciju boja i frizura pod nazivom Dare Care to be Different koje su sastavni deo kampanje za novu kolekciju preparata za negu. Fudge Professional usuđuje se da uvek bude drugačiji, a za novu liniju želeli smo da pokažemo i kako pristupamo nezi kose: kako je negujemo da bi se razlikovala!

Naša aktuelna kampanja usresređena je na to da oživimo zdravu kosu – bez dosadnih bekgraunda ili crno-belih snimaka – razigranim bojama na očaravajućim modelima, s kompletiranim stajlingom. I sve se to slaže s našim blistavim novim proizvodima. Obuhvatili smo duh i stav brenda Fudge Professional i istovremeno pokazali kako uz naše nove proizvode kosa može biti sjajna i zdrava, bez obzira na tip. 

U ovoj kampanji nastojimo da skrenemo pažnju na preparate i ideju, da ljudi pronađu inspiraciju u našim kreacijama, da SVI požele naše preparate; kako vlasnici salona, tako i kupci koji bi neke od ovih preparata probali u svom kupatilu!” Ema Bejt, Fudge Professional Manager

 

 

 

(Visited 118 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like