Kako da savladamo letargiju & obojimo jesen na najbolji mogući način

Autumn mood: poslednji komadići novembra štucaju u prolazu, mirišući podmuklo na vlagu i smog. Jednolično i sporo dovlači se mlaka zima. Sećanja na leto gube obrise, beznadežno tonući u nevažnost Vremena prošlog… sve do trenutka kad shvatiš da je pre četiri dana Sziget opet skockao živopisan i pozitivan aftermovie, a da je pre par sati objavio još jedan savršen lajnap. Odjednom, musavi dani počinju da se rastaču munjevitom brzinom, energija struji, uz dobru muziku brzo se reanimiraju lepe uspomene i dosadna svakodnevnica postaje lakša! Podstrek: decembar stiže za nekoliko dana, i svi mi, kojima od leta treba još nešto osim malo mora, sada možemo komotno da napravimo plan i da se organizujemo na najbolji mogući način da bismo ispunili svoje muzičke želje.

Program festivala Sziget 2019 puni se velikim i aktuelnim izvođačima: pre dva meseca najavljenom Edu Širanu pridružili su se Foo Fighters, Florence + The Machine, 1975, Chvrches, Catfish and the Bottleman, twenty one pilots, Kodaline, Martin Gariks, Ričard Eškroft i još niz imena. Lista će se   formirati narednih meseci, jer festival traje nedelju dana, a Sziget 2019. održaće se od 7 do 13. avgusta.

Neke od izvođača već smo imali prilike da vidimo na Obudi, i da uživamo u njihovim nastupima, a među njima su prema ovim prvim informacijama, Florence, Chvrches, Kodaline i Martin Gariks. Ne treba da čudi to što se muzičari rado vraćaju na ovo mesto, jer se na Sziget Festivalu nalazi sveto trojstvo ovakvih manifestacija – odlična organizacija, bogat program i raspoložena pozitivna publika!

Dakle, kompletno uživanje! 🙂

 

(Visited 187 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like