Živopisni kutak za buduće filmofile & mesto koje smo u stvari sanjali kad smo bili mali…

Otvaranjem specijalizovanog bioskopa za decu, prvog te vrste u Srbiji i regionu, CineStar Cinemas u novosadskom TC BIG danas, 30. novembra, postaje pravi mali bioskopski raj za najmlađe. Svečanost povodom otvaranja zakazana je za sutra, 1. decembra u 11 sati, a CineStar je za svoje posetioce obezbedio poklone i tortu.

Trenutak kada se u mračnoj sali završi blok reklama i uz šuštanje kokica krene špica, nema alternativu. Za većinu nas odlazak u bioskop uzbudljiv je ritual koji, osim gledanja filma, uključuje i malo zabavne organizacije i druženja. Da, u stvari svi volimo da idemo u bioskop. Koliko ste imali godina kada ste prvi put otišli s roditeljima u biskiš? A koliko kada ste sa drugarima, prvi put bez pratnje odraslih gledali neki spektakl…?

Poslednji poduhvat u modernom konceptu CineStar bioskopa (odavno čuvenom po odlično opremljenim dvoranama & praktičnoj kupovini karata preko sajta), jeste živopisni prostor za decu – dvorana KIDS CINESTAR. Ova bioskopska sala u potpunosti je osmišljena i prilagođena deci. Mislilo se na sve, od velikog tobogana kojim se deca spuštaju u bazen s lopticama, preko didaktičkih igara, sve do živopisnih vreća za sedenje i drugih zabavnih i važnih detalja (predivan kafebar za roditelje ispred dvorane). Kids CineStar sala ima 48 udobnih kožnih sedišta sa držačima za sokiće i u potpunosti je child frendly, s modifikovanim nivoom zvuka, jačinom svetla i kraćim reklamnim blokom. Dvadeset minuta pre svake projekcije, omogućeno je igranje u ovoj sali. U prostoru za igru, koji je odvojen ogradama, deca će izuvati svoje cipelice i odlagaće ih u posebne ormariće, pa je na taj način rešeno i pitanje higijene. Ovim novim projektom, CineStar bioskopi će koncept family friendly cinema, koji neguju od početka, dići na još viši nivo, a najmlađim posetiocima će povezati dve stvari koje najviše vole – igranje i film.

Zoran Savić, direktor CineStar Cinemas Srbija kaže: „Filmska avantura u Kids CineStar dvorani počinje igrom. CineStar Cinemas je oduvek bio i porodični bioskop i naša ponuda za decu je jako bogata – od proslava rođendana u rođendaonicama, povoljnijih matine-termina i porodičnog vikenda, do najnovije kartice FamilyClub koja nudi odlične pogodnosti i niže cene ulaznica za porodice… Ideja s Kids dvoranom bila je da stvorimo prostor u našem bioskopu u kome će deca i roditelji uživati u magiji filmova u dvorani koja je dizajnirana specijalno za njih…”

Karte za dečju bioskopsku dvoranu KIDS CINESTAR možete kupiti na blagajnama bioskopa i online na linku: http://bit.ly/KidsCineStar

(Visited 124 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like