Jedna fina ljubavna pesma

… od koje se s pravom mnogo očekuje.

Pre nekoliko dana, belgijski duo Dimitri Vegas & Like Mike, predstavio je svoj novi singl pod nazivom Selfish. Novu pesmu izvodi poznata kosovska pevačica Era Istrefi.

Nemojte se čuditi ako vas Selfish podseća na nešto, jer su se popularni didžejevi hrabro poigrali s matricom legendarne pesme Africa grupe Toto. Iskreno, posle toliko decenija, ovaj eksperiment mnogo je prijatniji od originala! 🙂

S obzirom da je reč o vrhunskim izvođačima (osim rasprodatih nastupa, niza nominacija i priznanja, od kojih je MTV EMA za najbolji belgijski nastup tek poslednja u nizu) s raskošnim iskustvom (na sceni su od 2007, gotovo da ne silaze s vrha top liste Top 100 DJs magazina DJ i do sada su sarađivali sa svim velikim imenima iz branše), biće prava uživancija čuti ih na Exit festivalu.

Ovu godinu Dimitri Vegas & Like Mike počeli su saradnjom sa kraljem transa, čuvenim Arminom van Bjurenom (i parom W&W) na numeri Repeat After Me, a samo par nedelja kasnije i pesmom Daar gaat ze (Nooit verdiend) sa još jednim Holanđaninom, Frennom. Treća stvar u nizu 2019, Selfish, pravi je pokazatelj kako se konstatnim radom, eksperimentima i promenama u kreativnom arsenalu, svaka pesma pretvara u praznik za uši. A to je odličan potencijal za festivalske nastupe!

Dakle, dok se temperature kolebaju postaje jasno da se energija budi i počinjemo da čeznemo za festivalima… Ostalo je još samo nekoliko meseci do najavljenog nastupa na Exitu, pa ćemo moći da se uverimo u to da li je Selfish prava letnja himna.

Didžej duo Dimitri Vegas & Like Mike gledaćemo 7. jula na Main bini EXIT festivala.

dance:

trance:

(Visited 56 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like