Ovo smo dugo čekali!

Mladi škotski pevač Tom Voker juče je, nakon veoma uspešne i nastupima ispunjene godine, KONAČNO objavio debi album What A Time To Be Alive! Na njegovom prvencu nalazi se dvanaest emocionalnih indie numera među kojima su i one u kojima smo već uživali tokom 2018: Angels, Leave A Light On, Walk Alone (zajedno sa Rudimentalom) i Just You And I. Kroz stihove i melodije muzike koju stvara, Tom Voker dokazuje da nije prosečna pop zvezda. Reč je o zrelom autoru čiji tekstovi šalju moćne poruke i zadiru mnogo dublje od uobičajenih pesama za mase. Osim toga, producent ovog debija je muzički genije Majk Spenser, poznat po saradnji sa zvezdama poput Emeli Sande, Years and Years i Rudimental.

 

Dugoočekivani album pojavio se samo desetak dana nakon što je mladi kantautor osvojio Brit Award za umetnika u proboju (British Breakthrough Act). Dakle, kvalitet je na vreme prepoznat, a kako stvari stoje (nagrada + album + turneja), ovo će biti još jedna dobra godina za mladog Škota.

Jer, on je muzičku scenu ostavio bez daha s jednim od najvećih hitova decenije (Leave A Light On, nominovana za Best British Single), a strani mediji su ga i pre nagrade prepoznali kao najveću britansku novu zvezdu. Pomenuta numera je veoma intimna, snažna društveno angažovana pesma koja govori o borbi Tomovog bliskog prijatelja protiv droge i doprla je do srca publike širom planete (strimovana je neverovatnih 300 miliona puta, a prodato je više od dva miliona primeraka).

Publika Exit festivala imaće priliku da čuje ovog sjajnog umetnika na glavnoj bini, u subotu 6. jula. Cheers!

(Visited 41 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like