Ova kozmetika nije samo kvalitetna & pristupačna, već i PRIRODNA!

Pre par dana imali smo priliku da prisustvujemo prvom tematskom Farmasi media meetingu u živopisnom ambijentu beogradskog Remix Gastro bara. Bio je to poseban doživljaj, kako zbog interesantnog spektra proizvoda ovog afirmisanog brenda (više od 360 miliona zadovoljnih korisnika širom sveta), tako i zbog vrlo prijatne atmosfere u kojoj je ovo predstavljanje proteklo. Događaju su prisustvovale poznate ličnosti, mediji, kao i Farmasi Adriatic timovi iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Albanije. Poznati brend predstavio se srpskom tržištu svojom novom prolećnom kolekcijom koja obuhvata široki spektar dekorativne kozmetike, brojne proizvode za negu lica i tela, ali i liniju sredstava za održavanje kućne higijene Mr. Wipes Biohome sa Ecocert sertifikatom (prirodni i organski preparati).

Naše proizvode prodaje pre svega kvalitet, a potom i izuzetno pristupačna cena. Nastojimo kupcima ponuditi najbolji odnos uloženog i dobijenog, što je vodeća poslovna filozofija kozmetičke kompanije Farmasi.Više od šest decenija, uz pomoć tradicionalne recepture i savremene tehnologije, stičemo poverenje korisnika stvarajući proizvode namenjene celoj porodici. Osim toga, Farmasi nudi i poslovnu priliku, šansu da zajedno sa nama, ostvarite zavidnu karijeru i spajajući ugodno sa korisnim doprinesete kućnom budžetu, istakla je Andrea Marković, managing direktor za Farmasi Adriatic. Svi proizvodi su bazirani na prirodnim sastojcima, bez parabena, veštačkih boja, triklosana, teških metala. Dermatološki su testirani, a odnedavno imamo i organski sertifikovanu aloe vera liniju, objasnila je Aleksandra Vižin, direktorka marketinga za Farmasi Adriatic.

Više pojedinosti o brendu prisutnima je prezentovao direktor prodaje Farmasi Srbija, Darko Žabić, a nakon oficijelnog dela zvanice su imale priliku da učestvuju u donatorskoj akciji Jedan paket – jedna sadnica, gde su u saradnji sa Udruženjem Šuma peva kroz kupovinu Farmasi proizvoda po simboličnim cenama prikupljena sredstva za projekat Drveće za grad.

Ovi prirodni prepati dostupni su putem kataloške prodaje, a sve informacije nalaze se na sajtu www.farmasi.rs.

(Visited 268 times, 1 visits today)
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like