Da li nam je za ostvarenje snova potrebna čarobna lampa?

Ne, jer će stvaran svet izgledati kao bajka ako ga začinimo s malo orijentalnih nijansi. Dakle, jesmo li raspoloženi za malo magičnog hajlajta u životu?

Ovo je pravo vreme za kombinaciju mašte, boja i stvarnog života.

Film Aladin, uzbudljiva filmska adaptacija voljenog crtaća o siromašnom ali šarmantnom mladiću, hrabroj i odlučnoj princezi i neodoljivom Duhu iz lampe, sutra počinje svoj bioskopski život. Režiju ovog živopisnog filma potpisuje britanski reditelj Gaj Riči, a u glavnim ulogama su Vil Smit (Duh iz lampe), Mena Masud (Aladin) i Naomi Skot (princeza Jasmin).

A s filmskom premijerom stiže i kozmetika iz snova! U beogradskoj MAC parfimeriji (TC Ušće) od petka 24. maja naći će se MAC Disney Aladdin kolekcija.

Ova linija dekorativnih beauty proizvoda manifestacija je odlučnosti i samopouzdanja princeze Jasmin, glavnog ženskog lika ove poznate bajke. U divnoj paleti senki, ružičastih ruževa, sjaja i bronzera našli su se tonovi koji asociraju na plemenite metale i dragulje iz bogatih riznica.

I jasno je: da bismo zablistale kao egzotične princeze, nije nam potrebna čarobna lampa, tek neki komadić iz nove MAC kolekcije.

(Visited 131 times, 1 visits today)
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like