Da li znamo gde ćemo biti sutra tačno u podne?

Naravno, uz računar i sa slušalicama, jer evo savršene uvertire za nastup na Exitu koji tako željno željno iščekujemo! 🙂

Proteklog vikenda, giganti roka, legendarni The Cure počeli su veličanstveni niz od pet uzastopnih, dugoočekivanih i odmah rasprodatih koncerata u Sidnejskoj operi!

A nakon četiri koncerta održana od 24. do 28. maja, finalni nastup zakazan je za četvrtak 30. maja, a direktan prenos sutra, tačno u podne po našem vremenu nam donosi EXIT Festival na svojoj Facebook stranici!

Ovaj specijalan serijal nastupa, sa kojim bend obeležava i 30 godina od kultnog albuma Disintegration, dokazao je vrhunsku formu poznatih muzičara, jer su, osim izvođenja numera sa ovog antologijskog izdanja, vrstili i pesme koje fanovi nikada nisu imali priliku da čuju uživo, poput Out of Mind, Fear of Ghosts i Esten! Na Instagramu je čak osvanuo i deo setliste za prvi dan nastupa gde se vidi da je bend fanovima ponudio retku priliku da uživaju u biserima njihove bogate diskografije:

Prema reakcijama muzičkih kritičara koji su prisustvovali svirkama u Sidnejskoj operi, Robert Smith i ekipa nikada nisu bili u boljoj formi.

Zato se od koncerta na Petrovaradinskoj tvrđavi za koji vlada mnogo očekuje, a mi ovom prilikom podsećamo da The Cure 4. jula otvaraju ovogodišnji Exit koncertom na glavnoj bini.

Ove godine čuveni bend je primljen u Rokenrol dvoranu slavnih, slavi 40 godina stvaralaštva i najavljuje novi album. Jasno je zbog čega predstavljaju najznačajnije hedlajnere na muzičkim festivali ovog leta!

(Visited 70 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like