Na početku leta, aktivnosti Eda Širana dobijaju savršeno ubrzanje!

On je zajednički imenilac dva potencijalna letnja hita – jednog muzičkog i jednog filmskog. 🙂 

Ed Širan je pre dva dana u kratkom videu na svom IG profilu najavio novi album, i mi smo očarani. Od pre četiri dana Ed Širan je glavni u reklami za Heinzov kečap, i okej, to je stvar ukusa. A sledeće nedelje u bioskope stiže Juče, i mi jedva čekamo da odemo u bioskop.

Dobro je poznato da većina stvari koju dotakne Ed Širan dobije platinast sjaj i obara rekorde. Ne samo da je njegov odlični  ÷ (divide), bio najprodavaniji album 2017, nego je i pre par dana Wall Street Journal najavio da je poznati pevač na dobrom putu da obori rekord za koncertnu turneju s najvišom zaradom u istoriji (trenutno rekord drži U2 sa turnejom 360°).

 Nekako smo očekivali da se novi album zove “–” (prethodni su +, × i ÷), ali nema veze. Sjajno je što četvrto ostvarenje, No 6 Collaborations Project, stiže 12. jula i što uključuje čitav niz pop zvezda i repera najvišeg profila. Na albumu gostuju Džastin Biber, Cardi B, Bruno Mars, Kamila Kabeljo, Trevis Skot, H.E.R., Kris Stejplton, Chance the Rapper, PnB Rock, Mik Mil, Skrillex, Khalid, Young Thug kao, Eminem i 50 Cent,  kao i Stormzy, Dave, J Hus, Yebba i Ela Maj.

Da podsetimo, singl I Don’t Care (sa Biberom) proveo je pet nedelja na samom vrhu britanske top liste singlova. Danas je objavljen spot za singl Cross Me (na kome gostuju Chance The Rapper i PnB Rock).

Ed Širan svoju aktuelnu ÷ Tour završava 26. avgusta 2019. U okviru ove turneje nastupa 7. avgusta na Sziget festivalu i to, naravno, na glavnoj bini Dan Panaitescu Main Stage.

MINI INFO: Hey Dude… Širan se pojavljuje u filmu Juče, novoj rokenrol komediji Denija Bojla i Ričarda Kertisa. Ovo je priča o sjajnoj muzici, snovima, prijateljstvu i dugom i krivudavom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu. 🙂

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like