Jesmo li spremni za veliku letnju premijeru? Jesmo! A i karte su od danas u prodaji!

Tri godine nakon čudesne Knjige o džungli, Disney i Džon Favro predstaviće nam film Kralj lavova, još jedan raskošan live-action rimejk koji u domaće bioskope stiže 17. jula 🙂

Važno je da se dobro pripremimo za potpunu navalu nostalgije, jer svi se sećamo emocionalne priče o Simbi, njegovom tati Mufasi, zlom stricu Skaru i beskrajno šarmantnim prijateljima – Timonu i Pumbi. O, kako smo voleli te likove i uživali u pesmama Hakuna Matata, Circle of Life i Can You Feel the Love Tonight A kada je, pre izvesnog vremena, objavljen spisak imena glumaca i pevača koji su pozajmili glasove junacima iz nove Favroove interpretacije Diznijevog klasika, ostali smo bez daha. Jer, među zvezdama su Donald Glover (Childish Gambino) kao Simba, Bijonse kao Nala, sjajni maestro glume & glasa Džejms Erl Džons kao Mufasa, Čuitel Edžiofor kao Skar, Set Rogen kao Pumba, Bili Ajhner kao Timon i popularni TV voditelj Džon Oliver kao Zazu.

To je prava poslastica za nas starije, i zbog toga je domaći distributer pripremio dve bioskopske verzije ovog filma. Mi ćemo moći da uživamo u titlovanoj verziji ovog filma, dok će najmlađi uživati u sinhronizovanoj verziji u kojoj su glasove pozajmili  Dragan Vujić Vujke, Marko Marković, Marko Gvero, Milan Antonić, Nikola Šurbanović, David Marković, Lejla Hot, Elizabeta Đorevska, Vladan Živković, Davor Perunović, Tanja Banjanin i drugi.

Nestrpljive fanove obradovaće vest da su karte za animiranu avanturu Kralj lavova od danas u prodaji, kao i da se jutros pojavio tizer za film s delom pesme Can You Feel the Love Tonight koju izvode Bijonse i Donald Glover.

Evo kako to zvuči: https://www.youtube.com/watch?v=rFDLycGZZKA

(Visited 71 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like