U potrazi za kvalitetnim TV sadržajem, naišli smo na “Anomaliju”

Na kanalu DIVA za tačno nedelju dana počinje jedna zanimljiva mini serija. U Anomaliji glavne uloge tumače Kendra Mali koju dobro znamo iz serije The Good Wife i naš omiljeni veteran, Kristofer Plamer (All The Money in The World) 🙂

Mini serije su super forma: nema rasplinjavanja (i gubljenja u radnji i likovima), ni manipulacije gledaocem. Tu je priča, tu su likovi & radnja, možda malo ukrasa, a tu je i gluma (ili je nema, već prema kvalitetu). Zainteresuje vas, podigne, zavrti i začas se odmota do kraja. Idealno! Čak i ako vam se ne svidi, niste izgubili mnogo vremena. Dobar TV minić je zakon (setite se samo Show Me A Hero ili prošlogodišnje odlične Press).

Dakle, ukoliko želite da pogledate nešto sažeto i napeto, dobre vesti stižu s kanala DIVA: od  25. avgusta na ovom kanalu možete pratiti novu šestodelnu mini seriju Anomalija (Departure).

U centru priče je iskusna istražiteljka Kendra Mali koja se uprkos ličnoj drami, odaziva pozivu svog mentora Hauarda Losona da istražuje misteriozni let 716, odnosno nestanak putničkog aviona negde iznad Atlanskog okeana.

Kendra i njen tim vode bitku s vremenom ne bi li rešili slučaj, spasli potencijalno preživele i sprečili da se tako nešto ponovi. Ipak, svako novo otkriće dodatno produbljuje misteriju oko nesreće, otkrivajući mnoštvo osumnjičenih i motiva – od greške u sistemu, preko samoubistva pilota, politički motivisanog ubistva, do tragova koji ukazuju na terorizam…

Ova drama sa elementima zavere emitovaće se od 25. avgusta, tokom tri sedmice na kanalu DIVA nedeljom u 20 sati, i to u bloku od po dve epizode.

Odličnu glumačku ekipu predvode Arči Panžabi (dobitnica nagrade Emmy) i čuveni Kristofer Plamer (dobitnik Oskara za neodoljivi Beginners), a tu su, između ostalih, i Kris Holden-Rid (Vikings), Kler Forlani (Hawaii Five-O), Rebeka Lidijard (Frankie Drake Mysteries), Šazad Latif (Star Trek: Discovery), Tamara Duarte (Longmire), Piter Menza (Agents of S.H.I.E.L.D.) i Kristijan Brun (Orphan Black).

(Visited 383 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like